Menu

Docent Godsdienst en Levensbeschouwing vestiging Engelandlaan 1311

Docent godsdienst en levensbeschouwing
wtf: 0,2400  (6 lessen)
Vestiging: Engelandlaan

Ubbo Emmius Scholengemeenschap zoekt voor de locatie Engelandlaan met ingang van zo snel mogelijk voor de duur van komend schooljaar een docent Godsdienst en Levensbeschouwing voor 6 lessen. Het betreft lessen aan klassen 2 en 3 GL/TL.

We zoeken bij voorkeur een docent die bevoegd is maar ook als je nog studerende bent word je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Werk je in het basisonderwijs en heb je affiniteit met het vak maatschappijleer of godsdienst ook dan word je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Het betreft een functie LB waarop de voorwaarden van de cao-VO van toepassing zijn.

Ubbo Emmius Engelandlaan
Op de vestiging Engelandlaan zijn de klassen 2 t/m 4 van vmbo GL en vmbo TL gehuisvest.
Er is een open sfeer die gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij elkaar en bij het onderwijs. De lijnen zijn kort.

Stichting scholengroep Trivium
Ubbo Emmius is vanaf 1 januari 2022 onderdeel van de stichting scholengroep Trivium. Scholengroep Trivium (Trivium) bestaat uit vier scholen:
Ubbo Emmius scholengemeenschap en Ubbo Emmius praktijkonderwijs,
Dollard College en Dollard College praktijkonderwijs.

Arbeidsvoorwaarden
Een aantrekkelijke werkomgeving met een prettige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s. Op basis van de cao VO ontvang je een prima salaris, 8% vakantie-uitkering, een aantrekkelijke eindejaarsuitkering en eventueel een tegemoetkoming in de reiskosten.
Ubbo Emmius biedt de medewerkers faciliteiten voor deskundigheidsbevordering en professionalisering.

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je tot de sluitingsdatum per mail contact opnemen met de teamleider de heer J. (Jeroen) Stelling, jstelling@ubboemmius.nl.
Je mag ook bellen via 0599-692800.

Reageren?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan digitaal via de knop "Solliciteren" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 27 november aanstaande.

Het overleggen van een geldige ‘Verklaring omtrent het Gedrag’ (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Wij verzoeken je rechtstreeks bij Ubbo Emmius te solliciteren bij interesse, reactie via uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.